Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 28 Hepsi Grubunun En Sevdiğin Şarkısı : hepsi***yanlızlığım Hepsiden En Sevdiğin Üye : cemremmmmm tek aşkımmm Siteyi Nasıl Buldun : nette dolaşırken bulmuştum uzun sürede burdayım Hangi taqımlısın arkedeş : Kim tavsiye etti : kendim buldum Sitede Adminlerin Güvenini Ne Kadar Kazanıyor? : Eren Bakıcı Delileri Puanlama Sistemi : Kayıt tarihi : 03/09/08
Arkadaşlar büşira admin bu kadar az msjla nasıl admin diye sormayın lütfen o giren hacker siteyi batırmakla yetinmedi benim üyeliğimi de sildi o yüzden mecburen yeniden üye olmak zorunda kaldım o yüzden çok ama çok az msjım var ne olur bu yüzden beni ve diğer admi,nleri suçlamayın
Eloş-Eloş Yoshyci_Süper_Adminimiz
Mesaj Sayısı : 17 Hepsiden En Sevdiğin Üye : yosomm Siteyi Nasıl Buldun : nerden bulcam Kim tavsiye etti : Bızım sıtemız arkedeş :d Sitede Adminlerin Güvenini Ne Kadar Kazanıyor? : Eren Bakıcı Delileri Puanlama Sistemi : Kayıt tarihi : 20/09/08
Yaa benimde silindi sitemizi maffetmiş pislikler ama biz yıkılmadık ayaktayız kımse bızı bozamazz
BüŞrA*KeMeR ~En iNaTÇı aDmİn~
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 28 Hepsi Grubunun En Sevdiğin Şarkısı : hepsi***yanlızlığım Hepsiden En Sevdiğin Üye : cemremmmmm tek aşkımmm Siteyi Nasıl Buldun : nette dolaşırken bulmuştum uzun sürede burdayım Hangi taqımlısın arkedeş : Kim tavsiye etti : kendim buldum Sitede Adminlerin Güvenini Ne Kadar Kazanıyor? : Eren Bakıcı Delileri Puanlama Sistemi : Kayıt tarihi : 03/09/08
Mesaj Sayısı : 17 Hepsiden En Sevdiğin Üye : yosomm Siteyi Nasıl Buldun : nerden bulcam Kim tavsiye etti : Bızım sıtemız arkedeş :d Sitede Adminlerin Güvenini Ne Kadar Kazanıyor? : Eren Bakıcı Delileri Puanlama Sistemi : Kayıt tarihi : 20/09/08
yane anlamadım gıttı ben yokken oldu yıne olan ne oldu sıteye busram
şu imza yapan hackcimii çhokk güzel yapıyo filan denilen ?
Konu: Geri: ÜYELİĞİM SİLİNDİ Perş. Ekim 02, 2008 9:56 am
evet ama kesin olarak o olduğu da belli değil bize gıcık olan biri de olabilir
balerin ~HEPSİ FANATİĞİ ÜYEMİZ~
Mesaj Sayısı : 113 Yaş : 29 Hepsi Grubunun En Sevdiğin Şarkısı : sakın gelme ve yalnızlığım Hepsiden En Sevdiğin Üye : cemremm aşkım herşeyimmm Siteyi Nasıl Buldun : ?? Hangi taqımlısın arkedeş : Kim tavsiye etti : ??? Sitede Adminlerin Güvenini Ne Kadar Kazanıyor? : Eren Bakıcı Delileri Puanlama Sistemi : Kayıt tarihi : 26/08/08
Konu: Geri: ÜYELİĞİM SİLİNDİ Perş. Ekim 02, 2008 10:04 am