Eloş-Eloş Yoshyci_Süper_Adminimiz
Mesaj Sayısı : 17 Hepsiden En Sevdiğin Üye : yosomm Siteyi Nasıl Buldun : nerden bulcam Kim tavsiye etti : Bızım sıtemız arkedeş :d Sitede Adminlerin Güvenini Ne Kadar Kazanıyor? : Eren Bakıcı Delileri Puanlama Sistemi : Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Bütün herkes girsin ltfn..!! C.tesi Eyl. 27, 2008 3:15 pm | |
| ARKADAŞLAR SİZE BİR KONU HAKKINDA BİLDİ VERMEK İSTİYORUM BİLDİĞİNİZ GİBİ SİTEMİZ YENİİ ASLINDA YENİDE DEİL YALNIZCAA BİR ŞEKİLDE BİZİMLE SORUNU OLAN ONUDA ANLAMADIK "MANDY" SİTEMİZİ HACKLADI AMA BU OLAYDAN SONRA 100 GEÇEN ÜYE BULUNAN SİTEDE BİRANDA AZALMA OLDU ÇÜNKÜ MANDY SİTEYİ BATIRMAKLA YETİNMEYİP AYRICADA BÜŞRA VE BEN GİBİ BİRKAÇ ÜYENİN ÜYELİĞİNİ SİLMİİŞŞ BU YÜZDEN ÜYELERİMİZDEN ÖZÜÜR DİLİYORUZZ VE HEPİNİZ SİTEYE GİRMESİNİ İSTİYORUZ İYİ FORUMLAR | |
|
BüŞrA*KeMeR ~En iNaTÇı aDmİn~
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 28 Hepsi Grubunun En Sevdiğin Şarkısı : hepsi***yanlızlığım Hepsiden En Sevdiğin Üye : cemremmmmm tek aşkımmm Siteyi Nasıl Buldun : nette dolaşırken bulmuştum uzun sürede burdayım Hangi taqımlısın arkedeş : Kim tavsiye etti : kendim buldum Sitede Adminlerin Güvenini Ne Kadar Kazanıyor? : Eren Bakıcı Delileri Puanlama Sistemi : Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Bütün herkes girsin ltfn..!! Perş. Ekim 02, 2008 9:55 am | |
| evet arkadaşlar bu olanlşardan bizde çok üzgünüz ama tekrar birleşmekten başka çaremiz yok | |
|
balerin ~HEPSİ FANATİĞİ ÜYEMİZ~
Mesaj Sayısı : 113 Yaş : 29 Hepsi Grubunun En Sevdiğin Şarkısı : sakın gelme ve yalnızlığım Hepsiden En Sevdiğin Üye : cemremm aşkım herşeyimmm Siteyi Nasıl Buldun : ?? Hangi taqımlısın arkedeş : Kim tavsiye etti : ??? Sitede Adminlerin Güvenini Ne Kadar Kazanıyor? : Eren Bakıcı Delileri Puanlama Sistemi : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Bütün herkes girsin ltfn..!! Perş. Ekim 02, 2008 10:05 am | |
| olmamamlı da zaten herşeye rağmen yıkılmadık ayaktayız BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN | |
|